НОВИЯТ NISSAN JUKE

СЪЗДАДЕН ДА ВЪЛНУВА.

По-спортен и по-умен. Преоткрийте градското изживяване с новия Nissan JUKE

НОВ ДИНАМИЧЕН ДИЗАЙН

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

ОТЛИЧИТЕЛНИ ДЕТАЙЛИ ЗА НАИСТИНА УНИКАЛЕН ДИЗАЙН

Дръзкият дизайн винаги е отличавал Juke от останалите и новият Nissan Juke не прави изключение. С нова предна решетка, предна и задна броня, фарове, огледала и нови 18” джанти със сигурност ще се отличите от тълпата.

СПОРТЕН И АТЛЕТИЧЕН CROSSOVER СИЛУЕТ

ДИНАМИЧНИ ЛИНИИ, ЕНЕРГИЧНИ ЦВЕТОВЕ

Не позволявайте нищо да ви забави. С по-добри характеристики и по-дръзка кросоувър идентичност, новият Nissan JUKE предлага висок клиренс, висока странична линия и издути калници. Силно наклоненото предно стъкло и скритите дръжки на задните врати подсилват неговия дизайн и подобряват аеродинамиката. С два нови наситени цвята в палитрата (ярко жълто и мастилено синьо), никога няма да отминете незабелязани.

ПРОСТОРЕН ОТВСЯКЪДЕ

Отваряем стъклен покрив и увеличен обем на багажника

Новият Nissan JUKE не познава граници. Големият отваряем стъклен покрив изпълва купето със светлина и свеж въздух. И понеже винаги се нуждаем от повече пространство, ние сме увеличили багажното пространство с внушителните 40% (354 литра).

ОСВЕТЕТЕ ПЪТЯ

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН СТИЛ И ВИДИМОСТ С ВИСОКО ТЕХНОЛОГИЧНИ СВЕТЛИНИ

Каква по-добра комбинация от Xenon и LED техология би могла да ви предложи оптималната осветеност на пътя? Хващащи окото светодиодни лампи са интегрирани в предните и задните светлини за по-добра видимост през деня. Предните фарове използват ксенонов газ за максимална ефективност. Новият Nissan JUKE се отличава с футуристичен кросоувър дизайн и иновативни технологии за да виждате и да ви виждат.

НАПРАВИ ГО СПОРЕД СВОЯ ВКУС

ДОБАВЕТЕ НЯКОЛКО ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЩРИХА

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ ЗА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА УНИКАЛНОСТ

Направете вашия нов Nissan JUKE уникален!
С възможностите за персонализация можете да изберете цвят за различните елементи на вашия кросоувър, като огледалата или лайсните на броните, а също да добавите желаните от вас алуминиеви джанти.
Същото се отнася и за интериора: персонализирайте своя интериор с четири различни цвята (бяло, червено, жълто или черно).
Каквито и да са вашите предпочитания, Nissan ви предлага всичко, за да създадете мечтания от вас Nissan JUKE.

ДВИГАТЕЛ И ХАРАКТЕРИСТИКИ

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МОЩНОСТ

МОЩНОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ? ВЕЧЕ ГИ НАМЕРИХТЕ.

В Nissan, направихме всичко възможно да сме сигурни, че ще откриете подходящия двигател за вашия стил на шофиране. Можете да изберете 1.5 dCi дизел с 110 к.с, или да предпочетете новият 1.2L Turbo двигател със Stop & Start технология, съчетан с 6MT предлага 115 к.с. и 190Nm въртящ момент.
На разположение също е 1.6L DIG-T 190 к.с., който разполага с повече въртящ момент в ниските обороти преди 2000 rpm, и е снабден с Stop & Start на версията с механични скорости. С нашите нови Turbo двигатели, ние събрахме нашите най-добри инженери, за да направят вашото шофиране още по-приятно и икономично.

ОЩЕ ПО-ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ НА ПЪТЯ

УВЕРЕНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ ЗА ОЩЕ ПО-СИЛНИ УСЕЩАНИЯ

Новият Nissan JUKE предлага безупречно поведение благодарение на неговата Torque Vectoring System: тя управлява разпределението на въртящия момент межди предния и задния мост за максимална безопасност и стабилност в завои. А с новата Аll-mode 4x4 система не е необходимо да се тревожите за препятствията по пътя и можете да шофирате своя нов кросоувър изключително удобно.

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

ИНТУИТИВЕН ДИСПЛЕЙ

ВИНАГИ СВЪРЗАНИ С NISSANCONNECT

По-интуитивен и по-свързан, новият Nissan JUKE се предлага с най-големия NissanConnect дисплей досега. С неговия 5.8” сензорен екран touch-screen, избирайте менютата лесно и превключвайте между телефон, музика, и пътна информация почти мигновено, след като сте свързали телефона си през Bluetooth или USB. С GOOGLE™ SEND TO CAR, намерете своята дестинация и я изпратете в on-board компютъра от дома; проверете прогнозата за времето, цените на горивата, информация за полети, и POI в Google™ Карти за още по-приятно навигиране.

ЛЕСЕН КОНТРОЛ

УСЪВЪРШЕНСТВАНО ПОДПОМАГАНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ

Със системата Nissan Dynamic Control задайте желаните настройки чрез лесен за използване интерфейс. Изберете Normal, Sport или Eco режим, вижте данни като G-force и въртящ момент в реално време и настройте желаната температура в купето на своя кросоувър.

ТЕХНОЛОГИЯ, КОЯТО СЕ ГРИЖИ ЗА ВАШАТА БЕЗОПАСНОСТ

ЗАЩИТА И СПОКОЙСТВИЕ

SafetyShield технологиите ви позволяват да забележите и да очаквате препятствията около вас. С предупрежденията за напускане на лентата (Line Departure Warning), мъртвата зона (Blind Spot Warning) и засичане на движещи се пердмети (Moving Object Detection), ще бъдете предупредени с мигаща светлина и звук в случай, че нещо ви се изпречи на пътя. Кола, която не сте забелязали? Животно пресичащо пътя? С подобренията в новия Nissan JUKE, технологията наистина ви пази гърба.