НОВИЯТ NISSAN PULSAR

НЕСРАВНИМО ИЗЖИВЯВАНЕ ОТ ШОФИРАНЕТО

Технологии за вашата безопасност и комфорт: наслаждавайте се на напредничави иновации, които пазят гърба ви.

ДИНАМИЧЕН ДИЗАЙН

АЕРОДИНАМИЧНИ ЛИНИИ

АТЛЕТИЧНА СТОЙКА

Търсите автомобил, който отразява ритъма на вашето ежедневие? Вече го намерихте. Новият Nissan Pulsar е вашата перфектна компания със своя динамичен, привличащ погледите дизайн. Изящните странични линии на новия Nissan Pulsar му придават премиум атлетичен вид, който предразполага към уверено и диманично шофиране.

ВЪЛНУВАЩ ДИЗАЙН

ИЗПИПАН ОТВСЯКЪДЕ

Дизайнът на новия Nissan Pulsar придава елегатност на всеки детайл. Задният спойлер, заедно с V-образната радиаторна решетка допринасят за агресивен спортен вид, допълнен от LED светлините.

ПРОСТОРЕН ИЗИСКАН ИНТЕРИОР

Nissan X-Trail crossovers seats interior design

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОСТОРЕН ИНТЕРИОР

НЕ СЕ ЛИШАВАЙТЕ ОТ НИЩО, ДОРИ ОТ КОМФОРТА

Твоят Nissan Pulsar e проектиран не само с мисълта за теб, но и за останалите на борда! Водещият в класа просторен интериор на новия Nissan Pulsar удовлетворява всички, в това число и пасажерите на задните седалки, които могат да се наслаждават на ненадминато пространство за краката, без компромис на багажното пространство, благодарение на най-голямото базово разстояние в класа.

Nissan X-Trail crossovers seats interior design

ПРЕВЪЗХОДНО ОФОРМЛЕНИЕ НА КУПЕТО

УСЪВЪРШЕНСТВАЙ ШОФИРАНЕТО

Новият Nissan Pulsar не само има просторен интериор, но разполага с оборудване, което ще направи шофирането още по-прецизно. Насладете се на комфорните седалки с най-широките подлакътници в класа, за допълнителен комфорт. Меки и здрави тъкани, хромирани детайли: купето е проектирано с висококачествени материали, които добавят интелигентно и модерно докосване. От комфорт до стил, вашето пътуване заслужава най-доброто.

ИНТЕЛИГЕНТНИ ДВИГАТЕЛИ

ДИНАМИЧНИ И ЕФЕКТИВНИ ДВИГАТЕЛИ

МОЩНОСТ ЗА ВДЪХНОВЯВАЩО ШОФИРАНЕ

Гамата от двигатели на Pulsar предоставя перфектната комбинация от мощност и ефективност. 1.2-литровият DIG-T бензинов агрегат се отличава с мощност от 115 к.с., докато 1.5-литровият dCi предоставя 110 к.с. и 260Nm въртящ момент. Още по-мощен 1.6-литров турбокомпресорен бензинов двигател с 190 к.с. ще се присъедини към гамата в началото на 2015. Двигателите на Pulsar са с висока мощност и ниски емисии, с нива на CO2 под 95г/км*. Pulsar се предлага също и с усъвършенстваната Xtronic автоматична трансмисия на Nissan.

ИНТЕЛИГЕНТНА STOP-START ТЕХНОЛОГИЯ

ОТЛИЧНА ИКОНОМИЯ НА ГОРИВО ЗА ЕФЕКТИВНО ШОФИРАНЕ.

Без повече излишна работа на двигателя! Новият Nissan Pulsar е оборудван с Intelligent Stop/Start система, която автоматично изгася и запалва двигателя когато спирате и потегляте. Намалявайки времето за работа на празен ход на двигателя, ще усетите чувствително намаление едновременно на вредните емисии и разхода на гориво. Добре за околната среда, добре за портфейла ви: някои иновации са от полза за всички.

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

НОВА СИСТЕМА NISSANCONNECT

ВИНАГИ ОНЛАЙН ПО ВРМЕ НА ПЪТ.

Системата NissanConnect ви дава бърз достъп до цялата информация, от която се нуждаете благодарение на интуитивен 5.8” сензорен екран: синхронизацията на приложенията ви позволява да сте винаги свързан в социалните мрежи и в час с новините. Независимо дали искате да слушате любимата си музика, нуждаете се от упътване до следващата си дестинация, или искате да се обадите на приятел, всичко е на една ръка разстояние.

NISSAN SAFETY SHIELD ТЕХНОЛОГИЯ

360-ГРАДУСОВА СИГУРНОСТ

Оборудван с технологиите Nissan Safety Shield, вашият Nissan Pulsar ви позволява да виждате и да сте подготвени за препятствията около вас. С предупреждение за смяна на лентата (Lane Departure Warning), предупреждение за мъртвата зона (Blind Spot Warning) и засичане на движещи се обекти (Moving Object Detection), мигаща светлина и звуков сигнал ще ви предупредят в случай, че нещо ви се изпречи на пътя. Аварийното спиране (Forward Emergency Braking) ще изпревари рефлексите ви в случай на непосредствена опасност.