НОВИЯТ NISSAN X-TRAIL

ПРИКЛЮЧЕНИЯТА ВИ ЗОВАТ

Познавате онзи вътрешен глас, който ви приканва към приключения? Последвайте го с новия Nissan X-TRAIL, кросоувър създаден за малки и големи приключения

Създаден за приключения

  • Nissan X-Trail crossovers front view
  • Nissan X-Trail crossovers rear view
  • Nissan X-Trail crossovers on the road
  • Nissan X-Trail crossovers front/side view
  • Nissan X-Trail crossovers side view

С ЛИНИИ НА КРОСОУВЪР И ЗДРАВИНА НА SUV

Кросоувър? SUV? Не, това е напълно новият Nissan X-Trail. Съчетаващ дръзкият аеродинамичен дизайн на кросоувърите на Nissan със здравината на SUV, новият Nissan X-Trail е едновременно динамичен и стилен. От изваяните линии до елегантните извивки, той е проектиран за приключения със стил; особено когато пътниците могат да се наслаждават на гледката през електрическия панорамен покрив. Бумеранговите задни светлини, LED фаровете, както и 19-инчовите алуминиеви джанти придават на новия Nissan X-Trail отличителен вид.

ЗАОБИКОЛЕН ОТ ВЪРХОВИ ТЕХНОЛОГИИ

БЪДЕТЕ НА ЛИНИЯ, НЕЗАВИСИМО КЪДЕ СТЕ

Поддържайте връзка с външния свят! Новата NissanConnect система предлага мощна комбинация от аудио, навигация hands-free комуникация. И благодарение на нейния 7-инчов сензорен дисплей, тя е невероятно лесна за използване.

С приложения като Google Search, Trip Advisor, Facebook, TuneIn Online Radio и Twitter ще се придвижвате във всеки град като местен, ще сте в течение на последните новини, и ще поддържате връзка с приятелите си. Системата включва също Bluetooth hands-free комуникация и аудио функции, карти съхранявани на SD карта, както и Aux-in и USB входове.

Nissan X-Trail crossovers technology

АВТОМОБИЛ, КОЙТО ВИ ПАЗИ ГЪРБА

Удобни интструменти като предупреждения за превишаване на скоростта и разпознаване на пътните знаци правят шофирането винаги безпроблемно. Извеждайки безопасността дори още по-напред с Nissan Safety Shield технологията, новият Nissan X-Trail помага при нужда от аварийно спиране, предупреждава за обекти в мъртвата зона, при напускане на лентата и др. 5-инчовият TFT дисплей разположен точно пред вас разпознава пътните знаци и показва информация за управлението на шасито и safety shield функциите, както и налягането на гумите, навигацията, входящи телефонни повиквания и много други.

Nissan X-Trail crossovers on the road

УПРАВЛЕНИЕТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ЕМОЦИОНАЛНО СЪСТОЯНИЕ

ALL MODE 4x4-i системата на новия Nissan X-Trail осигурява перфектно сцепление при всякакви условия. Тя намалява недозавиването и в комбинация с усиленото шаси предоставя максимален контрол при шофиране.

Не позволявайте на неща като паркирането или потеглянето по наклон да ви се изпречат. С интелигентния паркинг асистент вашият Nissan X-Trail ще паркира вместо вас без никакво колебание, за безопасно и уверено паркиране всеки път. Освен това, тя ще прецени вместо вас дали е достатъчно мястото за паркиране, така че да запазите енергията си за по-късно. Асистентът за потегляне по наклон (Hill Start Assist) ще направи пътуванията ви по-безопасни, така че да можете да се фокусирате върху приключенията.

КОМФОРТ НА КОЛЕЛА

  • Nissan X-Trail crossovers seats interior design
  • Nissan X-Trail crossovers seats interior design
  • Nissan X-Trail crossovers seats interior design

МАКСИМАЛЕН ПРОСТОР И ГЪВКАВОСТ

Многофункционалността на новия Nissan X-Trail няма лимити. С двете допълнителни седалки за пътници или гъвкавите отделения като отделните зони за сух и мокър багаж, той винаги ви позволява да намерите място за нови приключения.


Нови седалки с опора за гърба предлагат отличен комфорт дори на най-неравните терени. В допълнение увеличеното пространство за краката означава, че новият X-Trail е едновременно просторен и удобен.

А също така и практичен, със задни врати отварящи се почти на 80 градуса, за полесен достъп. Да не споменаваме изненадващо голямото гъвкаво багажно пространство, способно да побере до 75 кг. При сгънати седалки остава съвършено гладък под, вторият ред седалки се плъзга, за да осигури необходимото ви място и товарната площ може да бъде разделена на две нива с просто движение на ръката. Всичко това помага за един просторен, удобен и високо функционален интериор.